Suomalaisten elo Turkin lomaparatiisissa kiinnostaa

ALANYAN SANKAREISTA TULI
KOTIMAISEN TV-SYKSYN YLLÄTYSHITTI

Maanantaisin klo 20:00 esitettävästä uudesta kotimaisesta realitysarjasta Alanyan sankarit on tullut FOXin syksyn katsotuin kotimainen ohjelma.
Turkin aurinkoparatiisissa elävistä ja lomailevista suomalaisista kertova dokumentaarinen sarja keräsi 16.11. esitetetyllä avausjaksollaan152 238 katsojaa (kohderyhmässä 10+). Eilen esitetty toinen jakso jopa lisäsi suosiota keräten 159 461 live-katsojaa.

- On hienoa huomata, että sarja kasvattaa suosiotaan ensi-illan jälkeen. On myös huomattava, että kakkosjakson luku vielä kasvaa, kun live-katseluun lisätään tallennettu katselu. Nykyisin katsojalukuja pitäisi arvioita vähintään muutaman päivän sykleissä, joihin on jo sisällytetty tallennettu katselu, pikauusinnat ja netti-tv, FOXin maajohtaja Pia Kuhakoski kertoo.
- Nykyään televisiota katsellaan missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta. Esimerkiksi Amerikassa FOX jo tiedottaa katsojaluvuistaan kolmen päivän viiveellä, mikä antaa aidomman kuvan kokonaiskatselusta. Tähän suuntaan pitäisi mitä pikimmin siirtyä myös Suomessa, Kuhakoski toteaa.
Alanyan sankareita voidaan kutsua kotimaisen tv-syksyn yllättäjäksi. Se on peitonnut katsojaluvuissa monia ennakkoon kohuttuja ohjelmia.

- Ihanaa, että katsojat ovat löytäneet Alanyan sankarit. Synkkien ja negatiivisten uutisten keskellä tekee hyvää nauttia edes hetki aurinkoisista maisemista ja hyväntuulisesta tv-viihteestä. Sarjaa on ollut hauska tehdä ja hyvä, että se näkyy myös lopputuloksessa, yksi Alanyan sankareista, Maisa Torppa iloitsee.

Kymmenosaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa esittäytyvät Alanyan sankarit - ihmiset, jotka tekevät kaikkensa, jotta paratiisin rauha säilyisi ja turistilla olisi kaikki hyvin.
Alanyassa asuva suomalaisyhteisö elää vahvaa kasvuvaihetta, ja alue on noussut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi Espanjan Aurinkorannikolle
Alanyan sankareita ovat tietysti myös turistit, jotka hakevat lomaltaan rusketusta ja säpinää kaupungin vilkkaasta yöelämästä.
Alanyan sankarit on kotimainen ohjelmakonsepti, jonka tuotannosta vastaa Stooritaivas Oy.

Alanyan sankarit
FOXILLA MAANANTAISIN
KLO 20:00
Lisätietoja: Erja Morottaja
Puh. 040 865 0226
erja.morottaja@fox.com
Osoitelähde: FOX International Channels